El Girona B segueix encadenar una bona ratxa de resultats. Els de Nacho Castro van perdre a casa davant el Vilassar de Mar i no van poder encadenar el tercer partit consecutiu sumant, després d'una victòria i un empat. Els gironins es van avançar al marcador gràcies a Juanpi, però els del Maresme van empatar mitjançant Masip. Al 90, galleda d'aigua freda per al Girona B amb el gol visitant de Blanchart.

L'equip entrenat per Àxel Vizuete va veure com es tallava en sec la ratxa de tres victòries consecutives en caure derrotats a casa davant el Manresa, un dels equips aspirants a l'ascens a la Tercera Divisió. El partit va començar molt bé per l'equip fronterer, ja que al minut 8, Bassols va inaugurar l'electrònic amb una rematada de cap.

La remuntada de l'equip del Bages va arribar a l'últim quart d'hora de partit. L'expulsió del local Anderson va fer mal a l'equip blanc-i-verd i el Manresa ho va aprofitar en tres minuts per capgirar el decorat. Rebollo, al 75 i Sergi Soler, al 78, van remuntar el partit i es van emportar els tres punts de la seva visita al camp de la Jonquera.