"La jugada de l'empat ens ha tallat una mica la dinàmica". Amb avantatge al marcador, l'Olot podria haver fet una passa endavant per intentar "matar el partit", però la Pobla va empatar de seguida mitjançant Emaná. Rodri va afirmar que "els futbolistes han tornat a lluitar i no tenim res a dir. Hem de seguir treballant i fer bo aquest punt guanyant diumenge a casa".

Aquest és el missatge que té l'equip per aquesta setmana. A la Pobla, Perea va tornar a posar-se l'equip a l'esquena davant les baixes d'Uri Santos i Diego en atac, els quals van ser substituïts per Reverter, autor del primer gol olotí, i Marcel Serramitja. "Estic molt content amb els jugadors que han sortit avui d'inici", va recalcar Rodri, que va introduir fins a cinc canvis a l'onze inicial respecte als homes que van jugar fa una setmana davant el Cornellà.

Un dels protagonistes del partit va ser Èric Reverter, que es va mostrar "molt content per la titularitat" al final del partit, argumentant que l'equip "es mereixia alguna cosa més". A més, Reverter va afegir que "lluitaré per tenir més titularitats, però una vegada et toca ser al camp i una altra a la grada".

Marcel Serramitja, una de les novetats a l'onze, va destacar que "donem per bo l'empat fora de casa, tot el que no sigui perdre és bo. Hem de fer bo aquest punt davant l'Espanyol B". "M'he trobat bé, m'he limitat a fer allò que ser fer i el que m'ha demanat el míster", afirmava Serramitja.

Finalment, una altra de les cinc novetats a l'onze va ser Juanjo Prior. El central va tonar a jugar al costat de Vallho, cosa que no succeïa des de la pretemporada i valorava el seu partit com a "molt acceptable". A més, Prior va afegir que "tots dos equips hem tingut ocasions per guanyar. És positiu sumar fora de casa".