Roger Vidal va aparèixer en l'última jugada del partit per decantar el partit a favor del Figueres, que va guanyar a un combatiu Manlleu quan semblava que el partit arribava a l'empat final al marcador.

A la primera part el duel va estar totalment igualat. Els dos equips es van mostrar molt de respecte i les ocasions van estar molt repartides. No obstant això, el conjunt osonenc va tenir les més clares. El Figueres va patir el primer contratemps al minut 7, quan Varese es va lesionar i va entrar Ramon Masó, que reapareixia tres mesos després. El palamosí Marimón, pel Manlleu i el gironí Arnal, van tenir les millors ocasions a la primera part. Sobretot per l'exjugador del Girona i l'Olot entre d'altres, Arnal Llibert, qui va connectar un cop de cap al pal a les acaballes de la primera meitat. Per part de la Unió, el perill arribava per les dues bandes, però no trobaven rematadors.

A la represa el Figueres va sortir amb una marxa més. Tot i no gaudir de clares ocasions de perill, els figuerencs van tancar el Manlleu a la seva àrea, però va durar poc. Els manlleuencs van treure's la pressió de sobre i van tornar a equilibrar un partit on podia passar de tot. I va passar al l'últim segon. Roger Vidal va aprofitar l'últim córner del partit per enviar la pilota al fons de la xarxa per desnivellar la balança.

Una victòria que serveix als d'Eduardo Vílchez per sumar tres punts molt importants després de tres empats consecutius i per poder mirar amunt a la classificació. La setmana que ve, la Unió visitarà el camp del Rubí.

Al final del partit, l'entrenador del conjunt figuerenc va demanar perdó per l'incident que va tenir amb un aficionat que criticava els jugadors i l'equip.