Joan Pau Pérez i la seva candidatura Fem Palamós CF es va guanyar diumenge, a les urnes, el dret a presidir el degà durant els propers sis anys. Aquella mateixa nit, després de la victòria electoral i de l'empat in extremis contra el líder Prat (1-1), ja ho van celebrar amb un sopar. Ahir va començar el seu nou mandat, tot i que ja va anunciar que divendres celebrarà una assemblea extraordinària de socis (19.30, a les oficines del club) per ratificar el que es va expressar en les votacions. "Tot quedarà regularitzat, primer hi haurà la dimissió de la junta electoral i la ratificació del president", va assenyalar. Pérez, que va obtenir 73 vots, pels 45 que va obtenir el seu rival Toni Heras, també va deixar clar que "no vull diferenciar entre aquells que sí que ens han votat d'aquells que no, perquè tots són socis del Palamós i les opcions són lliures. Treballarem perquè els socis que van donar suport a Toni Heras no se sentin decebuts".

La gestió que va fer el president reelegit quan va agafar el timó de la nau palamosina fa dues temporades, amb el degà immers en problemes econòmics, i amb deutes amb els jugadors, ha acabat resultant clau per mantenir la confiança de la massa social. Pérez també va deixar clar que no vol cap guerra amb el candidat perdedor, Toni Heras, i en aquest sentit va explicar que "des de les 18:15 del diumenge, que és quan vam assabentar-nos que érem els guanyadors, vam posar punt i final a tota mena de picabaralles que hi hagi hagut amb l'oposició". En aquest sentit va afegir que "tenen punts en el programa electoral que ens agraden i els agafarem" i fins i tot va dir que "ens agradaria comptar amb la seva ajuda per aplicar-los". "Les picabaralles s'han acabat totalment i a partir d'ara el grup Som Palamós CF de Toni Heras és un actiu del Palamós", va insistir el dirigent del club costaner.

Projecte ambiciós

A partir d'ara, el projecte esportiu del degà "ens el marcarà el temps i el diners". Joan Pau Pérez va revelar que "volem fer un equip potent i per això confiem en el nostre director esportiu, que fitxa bé, ajustant-se bé al pressupost". També va voler enviar un missatge d'agraïment a extècnics i exjugadors del club com Oriol Alsina, Jordi Condom, Arimany, Manga que, públicament, li havien donat suport, tot i que va destacar que "m'han fet especial il·lusió les trucades dels exjugadors de la temporada passada, i m'han felicitat perquè vam complir amb ells".

El Palamós comparteix el Nou Estadi amb el Llagostera i segons Pérez "la relació és excel·lent i ens agradaria estrènyer cada vegada més els vincles" amb el club blaugrana, que recentment, per exemple, ha pagat el canvi de gespa. També va fer una crida a "tota la gent que vulgui entrar a treballar pel Palamós: té les portes obertes, però els onze que érem a la llista són els que començarem".