El partit entre el Barcelona i el Roma de la Lliga de Campions va estar marcat, a banda per la golejada que es va veure damunt la gespa, per un ampli dispositiu de seguretat coordinat pels Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i agents privats del club blaugrana. La crida del Barça i les autoritats policials als aficionats d'anar abans de l'habitual al partit va donar els seus fruits. Si bé l'accés a l'estadi va ser més lent que normalment, no es van produir grans aglomeracions als voltants del Camp Nou.

Com ja va passar en el clàssic disputat dissabte passat al Santiago Bernabéu, la seguretat es va triplicar de cara al primer partit que se celebra a l'estadi blaugrana després dels atemptats terroristes que fa deu dies van deixar 130 morts a París. Més de 600 membres de la policia catalana es van desplegar als voltants del Camp Nou amb l'objectiu de garantir la seguretat dels assistents, que van passar fins a tres controls per arribar fins al seu seient.

Per això, el club blaugrana va obrir les seves instal·lacions a les 17.45 hores, tres hores abans del partit, amb l'objectiu de mitigar les aglomeracions davant els escorcolls més estrictes que habitualment als set accessos a l'estadi. De fet, per accedir a les instal·lacions els espectadors van haver d'ensenyar l'entrada o el carnet de soci i el d'abonat.

Els assistents, als quals es va prohibir aparcar als voltants de l'estadi, tampoc no van poder accedir a la seva localitat amb motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de grans dimensions. Tampoc no va sert un dia qualsevol a les dependències del club. El museu es va tancar a les dues, mentre que el partit de la UEFA Youth League entre els juvenils dels dos clubs (3-3) es va jugar al Miniestadi al matí.