El Barça de bàsquet visita avui la pista del Stelmet Zielona Gora de Polònia (19.00, Esport 3) amb l'objectiu de recuperar el camí de la victòria, després de la derrota lliguera contra el Laboral Kutxa, i aconseguir, així, la classificació al Top-16 de l'Eurolliga. Els catalans volen allargar davant el cuer del seu grup la ratxa de cinc victòries consecutives en la màxima competició europea per mantenir el lideratge del grup C que comparteixen amb el Lokomotiv Kuban Kasnodar rus.

Tot això quatre dies després que l'equip entrenat per Xavi Pascual perdés dissabte passat la seva condició d'invicte a la Lliga Endesa, després de caure derrotat a Vitòria (87-79), on a més es va truncar una ratxa de deu victòries consecutives en les dues competicions. Així les coses, els catalans viatgen a Polònia amb la missió de recuperar les boníssimes sensacions que van mostrar en l'última jornada europea contra la Pineda Karsiyaka Izmir turc, en una victòria en la qual van assolir la seva millor marca d'anotació (107 punts) a l'Eurolliga. No podrà comptar Pascual amb Shane Lawal i Juan Carlos Navarro, tots dos amb molèsties, que s'han quedat a Barcelona.

Els polonesos només han sumat una victòria, però va contra el Panathinaikós. L'ala-pivot Vlad Moldoveanu és una de les principals armes del Zielona Gora. El jugador romanès és el màxim anotador del seu equip en l'Eurolliga, amb una mitjana de 12 punts per partit, i bons registres des de la línia de tres punts (73,7 %).