L'Olot comença a treure el cap. L'equip de Rodri ha aconseguit la quarta victòria consecutiva al Municipal gràcies a un afortunat gol de Sergio Ortiz a l'últim minut. D'aquesta manera, els garrotxins s'han desfet d'un Espanyol B que ha plantat cara fins al final.

Davant més de 1.500 espectadors, de nou una molt bona entrada, l'Olot ha sumat una important victòria per anar escalant posicions i escapar-se així de la part baixa de la classificació. Uri Santos, als primers compassos, s'ha encarregat de fer pujar el 1-0 a l'electrònic. Un avantatge que ha durat moltíssims minuts fins que al 79, Rufo, ha establert l'empat. Al llindar del temps reglamentari, a Sergio Ortiz l'ha acompanyat la fortuna en un xut de falta que s'ha colat al fons de la porteria i que ha fet desfermar la bogeria al Municipal. Al final, 2-1 i una nova alegria per als de Rodri, que segueixen mirant cap amunt.