L'Olot buscarà aquesta tarda al Municipal la quarta victòria consecutiva al seu estadi per sortir de la zona de promoció de descens i seguir la remuntada a la classificació després d'un mal inici de temporada.

L'equip de Rodri acumula quatre partits consecutius sense conèixer la derrota i està fent valer la mitjana anglesa, empatar a fora i guanyar a casa. Després de l'igualada del passat cap de setmana davant un rival directe, la Pobla de Mafumet (2-2), els garrotxins es volen refer a casa, on més còmodes estan.

Al davant tindran un rival que arriba a l'enfrontament en forma com és l'Espanyol B. Els blanc-i-blaus van golejar el passat diumenge a l'Hospitalet (4-0) i arriben a Olot amb ganes de sumar tres punts que els aproparien a la zona noble de la classificació. El conjunt barceloní, entrenat per Lluís Planagumà, té a les seves files el màxim golejador en solitari de la categoria, el davanter Adrià Dalmau, autor d'onze gols fins el moment.

Una bona notícia per a Rodri i per a l'equip és Uri Santos, que tornarà a estar disponbile després de cumplir un partit de sanció. Per altra banda, Diego segueix sent baixa per lesió. El gran referent ofensiu de l'equip tornarà a ser Perea, màxim golejador de l'Olot i que vol tornar-se a posar l'equip a l'esquena quan més es comença a parlar del seu futur. Una victòria aquesta tarda de l'equip garrotxí els permetria encarar amb més confiança els dos desplaçaments consecutius que tindrà en les dues properes setmanes, als camps de l'Hospitalet i el Llosetí.

S'espera que Rodri torni a fer canvis a l'onze titular respecte a l'equip que va sortir a jugar a la Pobla. Rojas tornaria a l'eix defensiu i Djak i Uri Santos podrien entrar en atac per Reverter i Marcel Serramitja.

L'Olot té una nova oportunitat per demostrar a casa, i davant d'un rival molt difícil, que vol seguir mirant amunt i oblidar el complicat inici de competició.