Llevant i Espanyol van igualar a un gol en un partit obert i amb alternatives davant les dues porteries, en què l'Espanyol va jugar una mica millor davant d'un conjunt valencià que no va perdre la cara al partit i va demostrar la seva capacitat de reacció. Els gironins Xumetra i Zou Feddal van ser titulars en l'equip de Rubi, mentre que Joan Jordán va tenir minuts a la segona part en el bloc espanyolista.

El gol visitant va arribar a mitjans del segon període en una bona acció de Mamadou, que va coincidir amb la primera pilota que tocava només saltar al terreny de joc, mentre que el recentment incorporat Roger va establir la igualada per als locals després d'una gran penetració de Xumetra, quan només faltaven sis minuts.

Els primers compassos del duel van estar marcats per l'equilibri de forces entre dos equips ordenats i que no donaven opció a que el rival s'acostés amb perill a les proximitats de la seva porteria. Superat aquest període l'Espanyol es va apoderar de la zona ampla i es va acostar amb més insistència a la porteria de Mariño. Malgrat el seu control del joc, la seva primera opció de gol va ser en una falta llançada a la perfecció per Salva Sevilla que el porter local va parar en una altra gran intervenció.

Dins d'aquesta fase de domini visitant va tenir el Llevant l'opció més clara del primer període quan Ghilas, després de rebre una pilota en profunditat de Jose Mari, va driblar el portera Bardi, però no va controlar bé la pilota i va perdre l'ocasió de gol. La dinàmica va seguir fins al descans al qual es va arribar després d'una nova gran aturada de Mariño, en aquesta ocasió després d'un cop de cap de Gerard.

Al començament del segon període, les imprecisions per part d'un i altre equip van agafar protagonisme. El partit es va convertir en un enfrontament d'anada i tornada amb constants pèrdues de pilota per part dels dos conjunts. Quan el Llevant mostrava algun indici de poder neutralitzar la superioritat del rival, Mamadou va fer el 0-1 i a partir d'aquest moment, els valencians es van aproximar amb més freqüència a la porteria rival, però amb poca eficàcia.

En una de les contres locals, una bona penetració de Xumetra va permetre que Roger empatés el partit a sis minuts de la seva conclusió. A partir de llavors, hi va haver opcions davant les dues porteries, però cap d'elles clares, tot i que el públic va reclamar un penal sobre Roger en l'última acció del xoc. L'eliminatòria es decidirà a Cornellà però el gol fora de casa dóna un lleuger favoritisme a l'Espanyol. En la resta de la jornada triomfs d'Athletic, Mirandés, Ponferradina i Osca, entre d'altres.