El migcampista de l'Espanyol Pape Diop s'ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva al mateix ritme que els seus companys després d'haver superat totalment el seu esquinç al turmell esquerre.

El futbolista senegalès va patir aquesta malaltia en l'últim partit de Lliga, dissabte passat contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. Des d'aleshores, el migcampista s'ha entrenat de forma lleugerament diferenciada, sempre amb bones sensacions.

Diop podrà entrar a la llista de convocats per al partit de Lliga de dilluns contra el Llevant, a les 20.30 hores a Cornellà-el Prat. El blanc-i-blau s'ha consolidat en els últims compromisos com una peça clau en el doble pivot de l'Espanyol. Un Espanyol que afrontarà el dilluns, en el que serà l'últim partit de la jornada, el segon dels tres enfrontaments que mantindrà contra el Llevant.

Després de l'empat a un que van treure els jugadors de Sergio González contra els valencians, ara buscaran una nova victòria que els tregui d'aquesta zona de ningú i comenci a mirar cap a la zona alta de la classificació. La tornada de la Copa haurà de servir per certificar el pas a vuitens de final.