El pivot gironí Yankuba Sima continua progressant a ritme estratosfèric i la passada matinada va exhibir-se en l'incomparable marc del Madison Square Garden de Nova York. 17 punts (7 d'11 en tirs de dos, 1/1 triples), 10 rebots i cinc taps van ser el seu balanç en l'equip titular de la Universitat de St. John's, on té com a entrenador el mític Chris Mullin, un dels integrants del Dream Team que va .competir als Jocs de Barcelona.

Amb els seus 2'09 metres d'alçada i 2'20 d'envergadura Sima és tot un ídol a St. John's University en aquest inici de la temporada de la NCAA. Fa unes setmanes va ser nomenat Rookie de la setmana i amb el seu poderós domini de la zona és un dels líders indiscutibles del conjunt de Nova York. La gran actuació de Yankuba la passada matinada té encara més mèrit si es té en compte que es va dislocar el dit petit de la mà dreta. El seu equip va vèncer San Francisco per 63-56.

Sima és el setè espanyol que juga com a local al Madison Square Garden. El seu somni sempre ha estat poder arribar a la NBA i defensar les samarretes dels Knicks o els Heat, segons ell mateix ha declarat.