Céline Dumerc ho va explicar molt bé al final del partit. "Hem fet un joc molt dolent, però hem guanyat un partit de l'Eurolliga i amb això ens hem de consolar". La reflexió de la base del Bourges i referent del bàsquet francès de la darrera dècada resumeix molt bé un partit on l'Spar Citylift Girona, tot i està en clara inferioritat, competint amb set professionals contra un club que ha guanyat tres cops l'Eurolliga, va plantar cara fins al final arribant-se a posar a només tres punts a menys de quatre minuts per acabar (44-47). Un triple impressionant de Noemí Jordana posava la por al cos a les franceses, però la rèplica també de tres punts, de Dumerc, que va mantenir un duel impressionant amb Jordana en una batalla que va posar llum a un partit molt fosc, i una cistella més o menys afortunada de Thatchotoung, va tornar a obrir una escletxa de vuit punts que ja seria definitiva. Al final 47-56 i, paradoxalment, cara més alegres entre l'equip gironí que no pas entre les guanyadores.

El mèrit de l'Uni va ser aguantar dins el partit fins al final. No es va veure un bàsquet de qualitat, i encara menys agraït per als espectadors, però entre un munt de pilotes perdudes (40 entre els dos equips) i encara més contactes i patacades les gironines van saber sobreviure. Molts cops aconse?guint que el Bourges es contagiés del seu desencert ofensiu embolicant en les seves defenses zonals, altres amb l'ajuda de l'entrenadora visitant que va fer descansar Céline Dumerc més minuts dels que calia i, la majoria, gràcies a l'orgull de Noemí Jordana.

Així, en tota la primera meitat, el Bourges no va aconseguir trencar mai la barrera dels deu punts. Semblava que el conjunt francès trencaria el partit en qualsevol moment, per pur desgast local, però les nombroses pilotes perdudes ho impedien i les sirenes visitants es van disparar de cop quan un triple de Knezevic posava el 32-35 a mitjans del tercer quart. Llavors Dumerc (qui havia de ser sinó?) va aparèixer per anotar de tres, moure la pilota en el següent atac perquè fos Leedham qui claves el triple i, tot seguit, robar una pilota a Jordana per deixar el marcador amb la màxima diferència del partit (32-43). Aquella pilota perduda, però, va esperonar encara més Noemí Jordana i la base osonenca es va tornar a posar l'equip a l'esquena. El partit no es va arribar a trencar i, a menys de quatre minuts per acabar, la base de Torelló feia el seu cinquè triple de la nit i posava l'Uni a només tres punts (44-47). Les franceses no havien tingut instint assassí per matar el partit i gairebé ho paguen. La llàstima per a les gironines va ser que amb el Bourges hi juga Céline Dumerc i la base va solucionar la papereta assegurant la victòria francesa a cop de talent.