Si res no canvia, el Reial Madrid dirà definitivament adéu a la seva participació a la Copa del Rei. L'alineació indeguda de Txérixev en el partit d'anada dels setzens de final al camp del Cadis s'ha convetit en un veritable maldecap per al club blanc, que si primer havia vist com el jutge únic de Competició el castigava d'una manera ben severa, ahir es va topar amb una altra negativa. Ara ha estat el Comitè d'Apel·lació el que ha decidit desestimar el recurs presentat pels madridistes contra l'anterior resolució.

D'aquesta manera, es confirma que el Reial Madrid ha de ser expulsat de la present edició de la Copa del Rei. Apel·lació considera que el jutge únic i el seu càstig tenen el seu fonament, en entendre que la denúncia presentada pel Cadis està ben fonamentada.

El club blanc ja comptava amb aquesta decisió, per la qual cosa ara centrarà tots els seus esforços a intentar que el Tribunal Administratiu de l'Esport li faci més cas. El Madrid li demanarà la suspensió cautelar de la sanció avui mateix. Els responsables del club creuen que és possible que això tiri endavant, ja que sembla impossible que aquest cas es pugui resoldre abans de la data prevista per al partit de tornada de la Copa del Rei.

De moment, la web del Reial Madrid encara té a la venda les entrades per a aquest duel, encara que també s'avisa que, si finalment no hi ha partit, el club retornarà els diners. Si rep una altra negativa i com bé va anunciar Florentino Pérez la setmana passada, l'última bala seria el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS).