Els tres punts van tornar a volar de Vilatenim. Des de la cinquena jornada (Gavà, 0-1) el Figueres no patia una derrota a casa i ahir, davant el Sabadell B, els d'Eduardo Vílchez van veure com es trencava la dinàmica de cinc partits sense perdre a casa. A més, per primer cop aquesta campanya, els altempordanesos han sumat dues derrotes consecutives i veuen com els llocs d'honor s'escapen, ara el quart classificat és el Gavà, amb sis punts més que l'Unió.

Amb tot, els figuerencs van jugar un bon partit, tot i que molt condicionats pel gol inicial marcat per Marcet (m.4). Van fer-se amb el domini de la pilota i van ser capaços de desenvolupar el seu joc, però per moltes ocasions que creessin aquestes no es materialitzaven. Qui sí acabava la feina era el Sabadell, que es va posar 2-o abans del descans. A la represa la tònica va ser la mateixa, però la manca d'encert va condemnar els de Vílchez a la derrota.