final

Nova victòria del Salt, que continua a la zona mitjana de la taula amb 5 victòries i 5 derrotes. La d'ahir va ser una de les més treballades malgrat el marcador. El Salt va dominar amb autoritat durant els dos primers quarts, de fet, l'entrenador local, Èric Surís, explicava que "mereixíem marxar al descans amb 20 punts d'avantatge. Això després ens ha penalitzat". I és que la primera meitat dels gironins ha estat marcada pel domini en el joc del Salt que combinava un joc alegre en atac i molt sobri en defensa. El tercer quart però tot va canviar i va arribar la reacció del Sants que es va imposar clarament amb un parcial de 14-24 que va acostar als barcelonins. Però el Salt va serenar-se i va tornar a manar i tenir el control del joc i de fet no va passar cap angúnia per sumar una nova victòria.

La setmana vinent serà intensa pel Salt, però apassionant alhora i és que el divendres visitarà al Masnou, un rival directe, en un partit que es preveu especialment complicat, i diumenge s'enfrontarà a casa al Menorca, en un partit ajornat de fa unes setmanes. Si els homes d'Èric Surís guanyen els dos enfrontaments, sumarien 7 victòries i es posarien en molt bona posició per aspirar a entrar entre els 5 primers que jugaran el play-off. Tot i això, Surís veu "precipitat" parlar de possibles classificacions en una lliga tan disputada com aquesta.