El duel d'aquest migdia entre el River Plate i l'Hiroshima Sanfrecce (11.30) en un partit on els argentins surten com a clars favorits davant els japonesos determinarà el rival del Barça a la final si demà elimina el Guangzhou. El partit, que es disputa a l'Estadi Nagai d'Osaka (oest), serà l'estrena dels de Buenos Aires en el Mundialet de Clubs en el seu format actual, mentre que els nipons afronten el matx després d'imposar-se amb claredat als seus rivals Auckland City (2-0) i TP Mazembe (3-0).

River somia reeditar el títol que va aconseguir fa 29 anys al Japó en l'antiga Copa Intercontinental, mentre que els d'Hiroshima podrien convertir-se en el primer equip nipó que arriba a la final del Mundial de Clubs. El tècnic dels milionarios, Marcelo Gallardo, ja va avisar del perill dels japonesos, als quals va definir com un equip que «es defensa i ataca en bloc i es mou ràpid» i amb futbolistes amb «bona tècnica que intenten jugar sempre» Gallardo intentarà millorar la imatge irregular que han mostrat els seus en el campionat nacional, en el qual van acabar novens, i en aquest mundialet podrà comptar per última vegada amb una peça essencial en el seu esquema, el migcampista Kranevitter, que se n'anirà al gener al Atlètic de Madrid.

Els de Hiroshima afronten la seva tercera participació en un Mundial de Clubs i volen perllongar el seu gran moment davant un rival al qual veuen com a superior. En el seu tercer partit en onze dies, els japonesos no podran comptar per lesió amb dos migcampistes titulars habituals, Notsuda i Kohei Shibasaki. Sato, Douglas i Asano són les armes.