Cristian Del Moral deixar el Gavà perquè no tenia els minuts que desitjava i a Palamós els ha trobat. Arribar i moldre. L'extrem barceloní va completar els 93 minuts del derbi davant el Peralada i a més a més causant bones sensacions. L'entesa amb els palamosins va ser ràpida i en poques hores va arribar a un acord amb Mármol. El primer fitxatge del mercat d'hivern del Palamós explica que «volia un debut amb victòria però no va poder ser i ara haurem de guanyar sí o sí al Manlleu per passar tranquils el Nadal».

L'estiu passat, Del Moral, va fitxar pel Gavà però a les files dels blaugrana no disposava dels minuts que volia. Ara a Palamós espera ser tant decisiu com la temporada passada en la qual va disputar 2.355 minuts en 34 partits i va marcar 10 gols. «Estic content de la meva actuació en, la llàstima és que volíem els tres punts», va lamentar del Moral.

Aleix Feixas, a punt d'arribar

El Peralada va fer oficial ahir a la tarda que donava la baixa al seu davanter Alex Feixas que, en les properes hores, es pot convertir en nou jugador del Palamós.