Girona acollirà aquest proper diumenge, 20 de desembre, el Campionat de Catalunya de relleus per equips de curses d'orientació. El parc de ls Ribes del Ter, just al costat del pavelló de Fontajau, acollirà la sortida i l'arribada de la prova, que reunirà centenars de participants.

Un dels moments més espectaculars del campionat, la sortida en bloc de tots els participants, serà a les nous del matí i, posteriorment, al llarg de quatre hores el barri vell, la devesa i l'entorn del mateix pavelló s'ompliran dels corredors que, amb equips de cinc participants, aniran completant circuits de diferents característiques segons la seva edat, nivell i sexe.

Posteriorment es farà la Festa de Final de temporada de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, en què es farà lliurament dels diferents guardons dels Campionats de Catalunya, la Copa Catalana i la Lliga Nord-O.

Les curses d'orientació viuen un moment àlgid en la seva popularitat a Catalunya i, a Girona ciutat, compten amb la presència del club Aligots, que fa d'amfitrió d'aquest campionat.