El Peralada va tancar l'any de la pitjor forma possible, una derrota que l'enfonsava a la cua de la classificació. Després de sis jornades consecutives marcant (1 victòria i cinc empats) va veure com el Júpiter acabava amb aquesta imbatibilitat i, a més a més, al Municipal, que s'havia de convertir en un fortí.

El partit va començar amb un Júpiter que va sortir en tromba, amb ganes d'anar per feina i posar-se el partit al seu favor ben aviat. Amb tot, el Peralada sabia aguantar les escomeses visitants, tot i que Ureña va haver d'esforçar-se molt per mantenir la porteria a zero.

Al minut 35 però, es va fer justícia, doncs el major domini visitant va acabar transformant-se en el primer gol del partit després que Mechi aconseguís engaltar un fort xut des de la frontal contra el que no va poder fer-hi res Ureña.

Per acabar d'adobar-ho tot, tres minuts després Botxi es ressentia de la seva lesió i havia de ser ?substituït per Jaume Duran. Dins aquesta dinàmica d'infortunis els xampanyers van aconseguir trobar un bri d'esperança quan Marc Mas, al minut 41, aconseguia creuar una pilota lluny de l'abast de Jesús i marcava l'empat.

A la represa el Peralada va sortir millor i va començar a jugar els seus millors minuts, dominant la pilota i controlant els temps del partit. Amb tot, quan millor ho estaven fent els homes d'Arnau Sala, una badada de la defensa i el porter van permetre als visitants marcar el gol de la victòria per mediació de Josu.