L'Espanyol va presentar davant la seva junta d'accionistes, celebrada a l'Auditori de Cornellà, les xifres del curs anterior, que s'han tancat amb unes pèrdues de 365.000 euros, que situen el deute net en 133 milions d'euros i 185 milions de deute brut, a més de comptar amb un deute a venciment un any de 92 milions d'euros.

El president de l'Espanyol, Joan Collet, va admetre: que «ens hauria agradat tenir beneficis, ja que hem tingut ingressos de 57 milions d'euros, la segona quantitat més gran de la història del nostre club» i va reconèixer que la despesa financera els ha perjudicat.

El club, va aclarir el dirigent, està «al dia» amb els pagaments als futbolistes. «Només falten per pagar algunes primes, l'ajornament de les quals està pactat», va subratllar. A més, l'Espanyol ha abonat una part dels deu milions d'euros que havia de pagar a Hisenda abans del 30 de juny. El president va explicar que els ingressos per drets televisius ascendiran a 46 milions d'euros per a les temporades 2016-17, 2017-18 i 2018-19.

Sobre la seva continuïtat en el càrrec després de l'arribada de l'inversor xinès Chen Yansheng, va anunciar que la decisió «està presa», però han d'esperar perquè «en un mes poden passar moltes coses». El grup Rastar Group, propietat de Yansheng, està a un pas de comprar les participacions dels màxims accionistes, Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal, així com del seu entorn, operació que es concretaria el gener vinent.