El tècnic del Reial Madrid, Rafa Benítez, va ser rebut ahir a l'aeroport de Barajas amb hostilitat per part d'un grup de seguidors del Reial Madrid, que el van increpar amb crits de "Benítez dimissió!", una nova mostra de la mala relació que hi ha entre l'afició blanca i l'actual entrenador.

Benítez, que va aterrar el passat estiu al Reial Madrid no ha acabat d'amotllar-se al càrrec d'entrenador d'una plantilla plagada d'estrelles i amb la pressió d'un president que, segons els cercles més propers al club, fa dies que està buscant un substitut al seu encara actual preparador.

La manca de rumb en el que fa al joc de l'equip, qui es mostra dubitatiu en el sistema, sobretot quan s'ha d'enfrontar a equips dels anomenats "grans" de la Lliga, sumat a la manca de connexió que hi ha hagut des del primer dia entre el tècnic i els aficionats fa que, a hores d'ara sigui un dels tècnis més qüestionats de Primera Divisió.

De moment sembla que Benítez serà a la banqueta dimecres en el partit de Lliga contra la Reial Societat. Mentrestant Zidane espera, pacient, amb el Castilla.