Louis Van Gaal, tècnic holandès del Manchester United, no va aparèixer ahir a l'entrenament del seu equip, que va dirigir Ryan Giggs després de la derrota de dissabte davant l'Stoke per 2-0, la tercera consecutiva del conjunt anglès a la Premier League.

Tot fa pensar que en les properes hores, Van Gaal podria deixar de ser l'entrenador del Manchester United, que avui mateix rep el Chelsea a Old Trafford. Van Gaal, a la corda fluixa pels mals resultats del seu equip (una sola victòria en els últims set partits), no va dirigir la sessió de treball posterior a l'última derrota del Manchester United, segons va informar Sky Sports.

L'absència de Van Gaal i les seves declaracions després de perdre amb l'Stoke: "No cal que em facin fora. Potser sóc jo el que marxo", alimenten les conjectures sobre la seva sortida del club, al qual va arribar el 19 de maig de 2014. En la seva primera temporada, la 2014/15, el Manchester United va acabar quart, mentre ara i després de divuit jornades és sisè a la classificació a un punt de la lliga Europa, a tres de la Champions i a 9 del líder.