El Peralada ja va demanar els seus millors desitjos per aquest nou any i ara els ha de complir. Aquests no són altres que sortir de la zona vermella de la classificació i, per començar aquest camí, té un partit importantíssim aquesta tarda al camp del Santfeliuenc.

Amb l'única baixa de Kike Sánchez per sanció, el Peralada intentarà assaltar Les Grasses per deixar de ser el cuer de la categoria i agafar un aire necessari per a l'equip d'Arnau Sala que, en cas de derrota, veuria com el Santfeliuenc, un dels rivals directes, marxaria a 6 punts dels blanc-i-verds.

El Peralada té entre cella i cella una victòria que es resisteix en les últimes jornades. L'equip altempordanès no ha guanyat cap dels últims sis partits, dels quals només va perdre l'últim del 2015 davant el Júpiter (1-2) i va empatar els altres cinc.

És torn per la victòria i per donar un cop d'efecte han de superar a un Santfeliuenc que va aconseguir un meritori empat al camp de l'Europa a l'última jornada (1-1) i amb 18 punts a la classificació, és ara mateix l'equip que marca de la zona de descens, empatat amb el Morell, el primer equip que baixaria. L'equip del Baix Llobregat tindrà les baixes de Pacheco, Toro i Víctor Márquez.