Per començar l'any un resultat massa conegut. El primer partit de 2016 va acabart de la mateixa manera que els tres darrers partits a l'Estadi, és a dir, amb empat a un gol, el mateix marcador que davant Granollers, Prat i Peralada. Només una victòria i setè empat a casa. El desig de Mármol per aquest nou any és el de brindar més victòries a l'afició, com el 0-4 de l'últim desplaçament a Manlleu, però ahir, tot i fer més mèrits que el rival, la pilota no va voler entrar.

El Rubí del veterà i extècnic del degà, Julià Garcia, semblava el rival propici perquè venia de perdre els dos darrers partits i tenia el descnes a un punt, però els Palamosinso no troben la tecla a casa (9 punts de 27).

Pals, gol anul·lat per fora de joc i 0-1 afortunat dels visitants. Si els empats s'acabessin decantant per l'equip que crea més ocasions de gol, ahir els de Mármol haurien guanyat per golejada.

Els de Mármol van sortir a buscar el gol des del minut 1 amb Aleix Feixas de protagonista, l'ex-Peralada, després d'un primer intent (m.8), ho va tornar a provar al (m.17), Moha va servir de banda i Feixas a l'interior de l'àrea petita va enviar l'esfèrica al pal dret de Juanmi. El Palamós perdonava i les ocasions de Barrera (m.30) i de del Moral (m.36), no entraven per desesperació de Mármol.

Això va permetre que els barcelonins arribessin amb vida a les acaballes del primer temps. En aquells moments, dues intervencions clau de Bayona a xuts de Grau (m.42) i Aleix (m.43) van acabar amb còrner i no amb 0-1.

A la segona part un afortunat xut llunyà d'Estrada va sorprendre Bayona, el capità va tocar l'esfèrica però aquesta, finalment, va entrar al fons de la xarxa (m.56). Sis minuts més tard, el mateix jugador va tenir el 0-2, però la seva rematada amb el cap va sortir a fora (m.62).

Tramuntanada del Palamós. Aquest gol no va desmoralitzar els locals, que van continuar buscant la porteria barcelonina sense descans. El degà, després de quatre claríssimes ocasions de gol, sobretot un xut de Coro amb tot a favor que va enviar als núvols, va veure com el futbol els feia justícia: Un xut de Lladó, des de la frontal de l'àrea el va desviar un rival i la pilota va picar al travesser. El posterior llançament de Moha el va pentinar Barrera per fer el gol de l'empat.

A partir d'aquí, Mármol va posar tota la carn a la graella, van entrar Agi, Lladó i el darrer fitxatge Ivan García i el setge a la porteria de Juanmi va ser constant, però l'empat no es va moure.