L'Olot afronta aquesta tarda (17:00) el primer desplaçament del 2016 amb la voluntat de tenir un millor balanç en els partits fora de casa que en el passat 2015. La primera visita és al camp d'un dels pesos pesants de la categoria, l'Alcoià, cridat a estar a la part alta al final de la campanya, tot i que ara ocupa la setena posició a la taula, a tres punts de la zona de play-off.

La primera victòria fora de casa hauria de ser el regal de reis que es mereix un equip que sap com fer la feina i que ha tingut aquest triomf a l'abast, però que diverses circumstàncies l'han privat de sumar els tres punts.

El rival d'aquesta tarda també s'ha reforçat i, si els castellonencs ja eren perillosos fins ara, la incoporació d'Àlex Cortell, provinent del Sabadell, fa aquesta plantilla encara més incisiva. Els olotins, de la seva banda han tancat l'arribada del jugador del Girona David Bigas, cedit fins a final de temporada, després de tancar una etapa a l'Hospitalet en la que no va disposar de massa minuts.

L'única baixa que tindrà Rodri a les seves files serà la del lateral esquerre Luismi, sancionat, posició que el mateix Bigas podria ocupar, tot i que possiblement siguin Vallho o Abel Solé, més centrats en la dinàmica del grup, els qui ocupin la posició.

El tècnic, Rodri, en referència al partit, comentava que "no és fàcil guanyar a cap camp, ni el del primer ni el de l'últim, però nosaltres anirem amb ambició perquè tenim equip i estem capacitats per fer-ho". Segueix creient en la seva fórmula, tot i que està dolgut per la manca de resultats ja que creu que "el futbol no té memòria si no guanyes de tres en tres, sentim ràbia perquè la nostra proposta no es tradueix en resultats".