Després de l'aturada nadalenca, ahir diumenge es va rependre el Circuit Gironí de Cros, amb la tercera edició del Cros de Maçanet de la Selva.

La cursa va estar marcada pel fort vent que es va bufar al poble selvatà i per les condicions del terreny, que propiciava forts canvis de ritme, fet que dificultava la cursa a tots els partiticipants. D'ells va destacar José Luis Blanco, que va ser el guanyador de la cursa abosoluta. El corredor lloretenc, del CA La Sansi, sortia uns 30 metres endarrerit dels capdavanters i va anar remuntant posicions a mesura que anava avançant metres. De fet, Blanco encara estava acabant d'escalfar-se quan es va donar el tret de sortida de la carrera i va aconseguir remuntar fins a córrer amb el grup de capdavanters.

Hamid Kabouri, del CA Lloret i Jordi Rabionet, del TR-Esports Parra, van ser els primers a escapar-se fins a la tercera volta, on Blanco ja tenia uns 20 metres d'avantatge respecte als dos perseguidors i els va aconseguir mantenir fins a creuar la meta com a primer classificat i guanyador del Cros de Maçanet.

En la cursa femenina, les atletes de la categoria promeses van tornar a dominar la carrera i la primera classificada va ser Anna Quilez, del CA Lloret, qui va creuar la línia de meta amb un clar avantatge respecte a les seves perseguidores. En segona posició Judit Pujol, del GEiEG, i també d'aquest club Alba Batlle va acabar tercera. Les dues atletes del club gironí van lluitar fins als últims metres en un duel aferrissat per la segona posició.

També es va realitzar la cursa de veterans, on el vencedor va ser Juanjo Verdugo, del Cerdanyola CH, seguit de Miguel Ángel Balaguer i Iván Serrano.

La propera cursa del Circuit Gironí de Cros serà el proper cap de setmana a Salt.