La Comissió Antiviolència ha decidit fer cas al FC Barcelona i estudiarà els càntics i també les pancartes que alguns aficionats de l'Espanyol van exhibir durant la tornada de vuitens de final de la Copa del Rei que van disputar amb els blaugrana al RCD?Stadium de Cornellà, segons va informar ahir el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal.

Mitjançant un comunicat, Cardenal va mostrar el seu rebuig per les «manifestacions antiesportives mostrades per una part de l'afició de l'Espanyol durant el partit de tornada de l'eliminatòria de Copa del Rei celebrat ahir (el dimecres per al lector)», aunciant també que seran estudiades per la Comissió Antiviolència. El president del CSD, així mateix, considera que les «pancartes i càntics que es van poder veure al camp de Cornellà són inacceptables».

A la reunió celebrada ahir dijous, la Comissió va acordar també «sol·licitar informes» sobre els fets a la Federació Espanyola de Futbol amb la intenció que en la cita de la setmana vinent es pugui decidir una possible proposta de sanció sobre la qüestió.

«Seguirem treballant amb el mateix ímpetu i tota la nostra convicció per eradicar qualsevol manifestació que inciti a la violència i que suposi un atac als valors que l'esport ha de transmetre», va afegir Cardenal. «Shakira és de tots» i «Pau, el teu peu ens assenyala el camí» són algunes de les pancartes que es van poder llegir el passat dimecres a l'estadi de l'Espanyol.