L'argentí Leo Messi va ser substituït per Arda Turan abans que s'iniciés el segon temps del partit contra l'Athletic Club ( 6-0 ) per precaució, després de notar unes petites molèsties musculars als isquiotibials, segons van confirmar fonts del club blaugrana.

Messi, que no era canviat en el descans d'un partit des del novembre de 2012, no va presenciar el segon temps del partit des de la banqueta. L'astre argentí fins aleshores havia fet un gran partit participant en els gols blaugranes i transformant el penal que li havien fet a Luis Suárez i que va suposar el primer gol del partit. Caldrà estar atents a l'evolució de Messi, a qui per precaució pot ser que no viatgi a Bilbao per jugar l'anada dels quarts de final de la Copa, contra l'Athletic dimecres a San Mamés. Aquest partit es preveu ?menys plàcid pels blaugranes del que es va disputar ahir i podria suposar un risc per a l'argentí. De fet, la idea és que Messi pugui reaparèixer amb vistes al partit que el Barça encarà contra el Màlaga a domicili el cap de setmana.

Abans de lesionar-se Messi va oferir a l'afició la seva cinquena Pilota d'Or, que va aconseguir la setmana passada i que el consagra de nou com el millor jugador del món i l'únic a aconseguir 5 vegades aquest premi. Amb ell Neymar, que va acabar tercer en les votacions per darrere de Cristiano Ronaldo. L'afició va voler respondre a Messi amb una felicitació a l'inici del partit, amb una gran pancarta on es veia el crack argentí, i a sota una llegenda que deia "Enhorabona, Leo" on es veia Messi en el gest clàssic d'ell celebrant els gols aixecant el dit. A baix s'hi reflectien les cinc Pilotes d'Or guanyades per l'argentí i un hashtag que deia #messi5.

Piqué serà baixa a Màlaga

D'altra banda, Gerard Piqué no jugarà dissabte (16.00) a La Rosaleda contra el Màlaga perquè ahir contra l'Athletic Club, ja al tram final del partit, va veure la cinquena targeta groga del curs i serà sancionat. D'aquesta manera, el central barceloní s'assegura poder participar en el següent partit de Lliga al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid, d'aquí a quinze dies.