L'Olot va aconseguir sumar un punt en la visita al Municipal del Vila-real B, líder de la categoria. Els de Rodri van veure com l'exolotí Carlos Martínez avançava el seu equip a la segona meitat però Sana, amb un gran gol, igualava el partit i permetia sumar un punt molt valuós al conjunt garrotxí. L'Olot, per ocasions i joc, mereixia alguna cosa més.

El partit va començar amb un contratemps per a Rodri. Gato, al minut 8, es lesionava i havia d'entrar Marcel al seu joc, que novament va aprofitar els minuts de què va disposar. L'equip olotí va tenir el control del partit durant tres quartes parts de l'enfrontament i això es va traduir en ocasions. A la primera meitat, les internades per banda dels laterals, Blázquez i Luismi, van propiciar les accions més perilloses. De fet, el primer va gaudir d'una gran ocasió, però el seu xut el va desviar el porter visitant, Aitor.

El Vila-real B va mostrar a Olot el perquè és el líder de la categoria. Un joc atrevit i ple de futbolistes amb un gran talent, fent de les individualitats el seu gran talent. No obstant això, l'Olot va fer un gran paper per anul·lar jugadors com Leo Suárez, Carlos Martínez i Fran Sol, que van passar ?desapercebuts durant gran part del partit.

A la represa, l'Olot va gaudir de l'ocasió més clara fins al moment. Al minut 56, Marcel va estavellar una pilota al pal. Va ser el símptome del bon inici de l'equip a la segona meitat, on va buscar el gol i va dominar tot un Vila-real B. Poc després, Diego va tenir-ne una altra de molt clara. El bon joc de l'equip es traduïa en ocasions i el davanter va errar un cop de cap, quan podia haver inaugurat el marcador. Els de Rodri van perdonar i ho van pagar.

Al minut 68 de partit, gol de l'ex. Carlos Martínez va enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una centrada lateral, fent emmudir el Municipal d'Olot. Com va assegurar en la prèvia i com va fer en el partit d'anada a Castelló, Carlos no va celebrar el gol. Amb el cos gelat, l'Olot, que veia com el rival s'avançava al marcador en el primer xut que van materialitzar entre els tres pals, quan més insitia l'equip de la Garrotxa.

La reacció va arribar, en primera instància, a peus de Sergio Ortiz, que va estar a punt d'empatar mitjançant una de les seves grans armes, el xut des de llarga distància.

L'Olot no va baixar els braços i va trobar l'anhelat premi al minut 78. Molt bona jugada individual de Marcel Serramitja que va habilitar Sana, que va definir molt bé davant Aitor per anotar l'empat a 1 definitiu.

Premi a l'insistència que va acabar deixant a l'equip amb la mel als llavis. Novament el premi va ser curt davant un rival que va dominar l'últim quart d'hora, pel que fa a possessió, davant un Olot sense benzina.

Al final, l'equip olotí va sumar un punt que el deixa a la quinzena posició, a només un punt de la zona del descens directe. El proper diumenge, l'equip de Rodri es desplaçarà al camp del Lleida Esportiu, per jugar contra un rival potent però en un terreny de joc que agrada a l'equip de la Garrotxa.