Els empats a fora s'han de reforçar amb victòries a casa i el Peralada ahir va aconseguir fer bona la igualada a Granollers amb una golejada sobre el Terrassa. 6-1, la victòria més àmplia dels d'Arnau aquesta temporada. La victòria permet als empordanesos deixar l'últim lloc a la taula, que ara ocupa el Masnou, amb un punt menys que els gironins.

El Peralada era conscient que només li val sumar de tres en tres, sobretot a casa i, veient que els dos propers partits són al Prat i davant l'Europa, una victòria ahir a la tarda davant el Terrassa els donaria molt aire. Tan convençuts van sortir que els egarencs amb prou feines van poder olorar la pilota en els primers compassos del partit, ja que els d'Arnau Sala van ser un vendaval, amb una efectivitat que havien trobat a faltar en molts altres compromisos aquesta temporada.

En la primera arribada amb perill a l'àrea visitant Moñino va aprofitar un refús de la defensa per superar amb el cap el porter Barragan. Només tres minuts més tard Jaume Duran va aconseguir, amb l'ajuda d'un defensa que va desviar el seu xut, fer pujar el segon i encarrilar el partit per als altempordanesos.

Els d'Arnau Sala no van abaixar la intensitat amb el 2-0 i, en el minut 17, Kike Sánchez va rematar de cap una bona centrada de Marc Mas per marcar el tercer gol i sentenciar el partit. Deu minuts més tard, però, el Terrassa va voler fer acte de presència i va aconseguir escurçar distàncies en el marcador gràcies a un gol d'Aaron Bueno rematant de cap un refús d'Ureña. Dos minuts més tard Kike Sánchez va tenir la rèplica, però la seva pilota es va estavellar al travesser i, just abans del descans, el mateix jugador la va llançar al cos del porter.

A la represa Arnau Sala va optar per donar els primers minuts al darrer fitxatge, Xavi Ferrón, que va entrar per Kike Sánchez, i ho va saber aprofitar. Dotze minuts més tard anotava el quart gol dels ?altempordanesos després de rebre una assistència de Borja i, al minut 70, el mateix Ferrón feia el cinquè per deliri de l'afició local, després d'una jugada individual. Argi, dos minuts més tard, també es va voler sumar a la festa i marcava el sisè gol, que tancava el marcador. Una altra de les notes positives va ser el retorn de Joan Pons a un partit ?oficial, en què va disputar l'últim quart ?d'hora, després de nou mesos de baixa.