L'Olot segueix pentinant el mercat per completar l'equip amb un davanter i un central. Després que dilluns al vespre es concretés el segon reforç del mercat d'hivern amb el retorn de Musa Bandeh cedit pel Nàstic (abans s'havia tancat el fitxatge de David Bigas), ara les prioritats de l'àrea esportiva són apuntalar l'eix defensiu i la part atacant, sobretot després de la marxa de Perea al Barça B. El club té diverses opcions sobre la taula i espera concretar-les en els propers dies per tal de donar a Rodri una plantilla que acabi de remuntar el vol i no es vegi compromesa en una lluita agònica per evitar el descens a Tercera. Un dels jugadors que havia sonat, Eloy Gila (Llagostera), sembla avui per avui lluny del conjunt garrotxí.

«Estic molt content de tornar a l'Olot, aquí em van tractar molt bé. Vinc a posar el meu granet de sorra per ajudar l'equip», va escriure el lateral esquerre de Mataró dilluns a la nit després de fer-se oficial el seu retorn a la capital garrotxina. Amb Musa Rodri es garanteix un jugador de gran potencial físic i múscul, que arriba perfectament rodat a l'equip i que, fins i tot, podria tenir obertes les portes de la titularitat diumenge al camp del Lleida tenint en compte la baixa de Sana.

Després de l'adèu de Perea rumb el Barça B l'Olot ja va tenir clar que havia d'invertir els diners ingressats en aquesta operació amb el fitxatge de dos o tres futbolistes més. L'equip garrotxí s'ha refet d'un pèssim inici de lliga, que el va tenir abocat als llocs de descens, però encara que ara n'és fora, no ha allunyat definitivament el perill, que té a tocar. L'Olot encara no ha guanyat fora de casa aquesta temporada i en nombrosos partits ha presentat molts més mèrits que els punts que ha sumat, sense anar més lluny, com diumenge passat al camp Municipal contra el líder Vila-real B.

D'altra banda l'afició de l'Olot , a travès de La Grada, s'està mobilitzant per organitzar un viatge a Lleida aquest diumenge per animar l'equip al Camp d'Esports. El desplaçament en autobús més l'entrada val 20 euros. El partit es jugarà a les 5 de la tarda. L'autobús dels seguidors garrotxins sortirà a les 14h del pàrquing del Carrefour d'Olot.