Màlaga i Barcelona s'enfronten avui a La Rosaleda (16.00, Canal Plus Liga), en una cita on els blaugrana, que no poden comptar amb Neymar per problemes musculars, volen continuar amb la seva magnífica ratxa, després d'enllaçar cinc triomfs entre Lliga i Copa, per seguir a l'aguait del lideratge, mentre que els malaguenys buscaran donar la sorpresa ja sense Nordin Amrabat, traspassat al Watford.

Sense Neymar, que és baixa per unes molèsties als isquiotibials, però amb el retorn de Leo Messi i Luis Suárez, absents a San Mamés, el Barça s'enfrontarà a un equip que últimament ha complicat molt les coses a l'equip blaugrana. A dos punts del líder, l'Atlètic de Madrid, però amb un partit menys, els blaugrana no comptaran amb Piqué, per sanció, ni tampoc amb Jordi Alba, lesionat, per la qual cosa Luis Enrique estarà obligat a fer canvis en la composició de la seva defensa titular.

Tot apunta que Leo Messi, que es va retirar amb molèsties físiques de l'últim partit de Lliga contra l'Athletic, tornarà a l'equip titular. Messi es va sotmetre a una sèrie de proves mèdiques que van determinar la inexistència de problemes i, després de descansar en el partit coper jugat a San Mamés, està a punt per tornar. També tornarà a l'eix de la davantera Luis Suárez. L'uruguaià, absent en el partit de Copa per sanció, està a punt per formar en la davantera amb Messi, però no amb Neymar, baixa després de patir molèsties musculars, de manera que una de les?incògnites serà qui acompanyi Messi i Suárez a la davantera.

El rival és complicat. Els últims enfrontaments han estat partits molt travats i amb una gran igualtat, ja que els blaugrana han aconseguit una victòria i un empat i han cedit una derrota. L'equip entrenat per Javi Gràcia va aconseguir la passada campanya un triomf al Camp Nou (0-1) i una igualada a zero gols a La Rosaleda, mentre que en ?l'actual va caure per 1-0 a l'estadi culer. El Màlaga, ja sense el davanter holandès d'ascendència marroquina Nordin Amrabat, que va pagar la seva clàusula de vuit ?milions d'euros per fitxar pel Watford anglès, intentarà plantar cara a un ?rival que està intractable, ja arriba de guanyar 1-2 en Copa i abans 6-0 en Lliga a l'Athletic Club de Bilbao. A part d'Amrabat, Gràcia té la baixa del lateral ivorià Arthur Boka, ?sancionat. Recupera el lateral Miguel Torres, una de les novetats en la convocatòria, després de ?diverses setmanes absent per lesió, juntament amb l'argentí Fernando Tissone, que no va ser citat per als últims partits per decisió tècnica.