RallyClassics ja ha presentat el seu calendari de cares al 2016. Una ambiciosa oferta composta per 14 cites pensades per a pilots i equips que viuen, de forma professional o amateur però sempre al volant de clàssics, els ral.lis de velocitat o regularitat a més de les proves de regularitat en circuit permanent. Completen l'oferta altres proves pensades per a conductors amb algun tipus de discapacitat física.

Entre les 14 proves que figuren aquesta temporada, destaquen el Ral·li Costa Brava Històric, que es farà a Lloret de Mar el cap de setmana del 17 al 20 de març, o el Ral·li històric dels Àngels, que a més serà l'encarregat de tancar la temporada el 5 de novembre. La presentació es va fer amb la temporada ja iniciada, i és que la primera prova es va disputar el cap de setmana del 16 i 17 de gener, a Viladrau. En el calendari destaca la presència important de la Costa Brava amb els dos ral·lis Costa Brava de velocitat i regularitat al març. Destaca també la celebració de la 3a edició del "No Limits Motor Tour" que es disputa en circuit urbà i que té un componentmediambiental important.

En la presentació, es va conèixer a través d'Àlex Romaní, considerat "alma matter" del Rallyclassic, va anunciar com a novetat el desenvolupament d'unes renovades ECOseries, així com la inscripció com equip "Ral·li Costa Brava" al Monte-Carlo Historique, presentant cinc formacions que partiran des de Barcelona el proper 29 de gener. Precisament aquest equip, que serà l'encarregat de defensar la marca "Ral·li Costa Brava" es va presentar a Lloret de Mar amb l'expilot Antonio Zanini.