Una nova exhibició del Quart que, tot i la victòria, no es va voler acarnissar amb l'Arenys, a qui va superar per 33 punts. Tot i que el partit va començar travat, amb mala selecció de tir per part del Quart, i amb un Arenys incòmode que tancava bé els jugadors claus, l'equip gironí va trobar millors posicions cap al final del primer quart i se'n va anar amb avantatge al marcador.

Però a partir d'allà el partit va fer baixada pel Quart que va acabar escombrant de la pista un rival incòmode. Però la pallissa, fonamentada en un segon quart estratosfèric dels gironins, on van anotar amb facilitat, però on sobretot van defensar de forma impecable, la victòria deixa al Quart colíder de la lliga, gràcies a l'ensopegada del fins ahir líder en solitari, el Mollet, que va caure a la pista del Sants.

Tot i això, l'entrenador dels gironins, Albert Brea, no vol triomfalismes i diu que queden tres partits "molt complicats" com són Cornellà, Salt i el mateix Mollet. Brea diu que no pensa "més enllà del proper partit, perquè encara que estiguem classificats, hem de guanyar aquests tres partits". L'entrenador del Quart evidentment no amaga la "satisfacció i tranquil·litat" que li dóna el fet d'estar classificats pel play-off, però diu que seria un error pensar en conservar.