Miguel Ángel Ortega demanava un cop d'efecte guanyant a la pista de l'Ekaterinburg però, com era previsible davant l'enorme potencial de les russes, el notable esforç de l'Spar Citylif Girona s'ha quedat sense premi i l'Uni hi ha perdut aquesta tarda per 80-61 davant una nova gran actuació de Diana Taurasi (23 punts i 11 assistències) i el potencial interior de les locals amb Sancho Lyttle i Brittney Griner. Amb Givens de màxima anotadora, 17 punts, l'Uni ha arribat en els últims quatre minuts perdent de només deu punts (71-61), però mai ha tingut opcions reals de protagonitzar la que hauria estat la gran sorpresa de la temporada a l'Eurolliga.

En els primers minuts l'Uni ha competit bé. Amb una Vita Kuktiene molt activa, però les gironines patien per la diferència d'alçada contra un Ekaterinburg que ha començat amb dues cinc molt clares jugant a la vegada: Brittney Griner i Sancho Lytle. L'espectacular pivot nord-americana ha acabat el primer quart amb deu punts, tot i que també amb tres faltes personals, i l'Ekaterinburg dominant per nou (24-15).

En el segon quart, l'Uni ha intentat acabar amb els seus problemes per atacar en estàtic corrent més, amb Givens com a punta de llança, però les russes han trobat aire començant anotar també de fora gràcies al talent de Taurasi i als tirs oberts de dues nord-americanes més com Deena Nolan i Kristi Toliver. Al descans, però, Girona només perdia de vuit punts (45-33) i Givens es donava a conèixer a primer nivell europeu (14 punts en el primer temps).

El tercer quart, tot i començar amb un triple de Jordana, ha estat el més complicat per a l'Spar Citylift Girona que ha arribat a perdre per una màxima diferència de vint punts (59-39) amb el millor moment de la considerada millor jugadora del món Diana Taurasi (al final 23 punts i 11 assistències). Semblava que l'Ekaterinburg ja havia posat el peu al coll al partit, però l'Uni ha reaccionat bé defensant amb jugadores com Mingo i Knezevic amb un parcial de 0-7 just abans d'acabar el tercer quart (59-46). El problema és que l'Ekaterinburg té immensitat de recursos que van apareixent des de la banqueta, avui no s'ha ni notat que la francesa Sandrine Gruda ha estat baixa, i en els darrers segons del quart Kristi Toliver ha anotat un triple amb tir lliure addicional, falta de Mingo, que ha deixat el marcador en 63-46. En el darrer període, l'Spar Citylift Girona ha tornat a donar la cara per arribar a posar-se un altre cop a només deu punts (71-61, després d'un tir lliure de Knezevic) però Taurasi ha aparegut per acabar d'assegurar la victòria local.

Anotadores:

Ekaterinburg: Taurasi (23), Nolan (6), Torrens (2), Lyttle (18), Griner (15) - cinc inicial - Arteshyna, Belyakova, Baric, Vieru (4) i Toliver (12).

Spar Citylift Girona: Jordana (12), Knezevic (6), Givens (17), Kuktiene (5), Pikciute (2) - cinc inicial - Jodar, Mingo, Spanou (10) i Coulibaly (9). Parcials: 24-15, 45-33 (descans), 63-46 i 80-61 (final).