El Barcelona va començar a preparar ahir el transcendent duel de Lliga de demà contra l'Atlètic de Madrid, equip amb el qual està empatat a punts al capdavant de la taula tot i haver jugat un partit ?menys. Els blaugrana ho van fer amb la presència d'Arda Turan i Jordi Alba al costat del grup, mentre que el brasiler Neymar va realitzar treball de recuperació per un cop en el peu dret sofert en el duel de Copa contra l'Athletic.

Jordi Alba, que va patir una elongació al bíceps de la cama dreta el passat 17 de gener, i Arda Turan, baixa davant l'Athletic a causa d'un procés febril, es van entrenat amb normalitat i tot indica que tots dos estaran disponibles per la cita de demà.

De la seva banda, Neymar no es va entrenar amb el grup i es va dedicar a recuperar-se d'una trepitjada soferta durant el partit de Copa, encara que tot apunta a que no tindrà problemes per jugar davant dels matalassers.

A?part d'això, metges de la UEFA es van personar a les instal·lacions del club català per realitzar un control antidopatge, quelcom habitual abans de tornar a disputar la Lliga de Campions. En el mateix hi van participar Ter Stegen, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Neymar Jr, Marc Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto i Jérémy Mathieu.

Neymar admira Guardiola

El brasiler Neymar no es va entrenar amb el grup, però a la tarda va ser també protagonista en assegurar que li agradaria treballar sota les ordres de Pep Guardiola, un entrenador que admira. Així ho va assegurar en unes declaracions ofertes per Red Bull amb motiu de l'organització d'un torneig cinc contra cinc que reunirà equips de 35 països, auspiciat per la citada marca i apadrinat pel jugador del FC?Barcelona.

En ser qüestionat sobre quin és l'entrenador amb el qual li agradaria treballar algun cop a la seva carrera, Neymar va respondre sense dubtes: «N'hi ha un, Guardiola. És un tipus al qual admiro i amb el qual m'encantaria treballar», va assegurar. Neymar va comentar també que a dia d'avui se sent «molt feliç» jugant en el club català i vivint en una ciutat com Barcelona, però preguntat en quins dos països li agradaria jugar en el futur, el davanter va respondre que al Brasil i als Estats Units.