L'AUGI Sarrrià va caure derrotat davant el Sant Esteve per 26-22, deprés que els costés entrar en el partit i els gironins juguéssin una molt fluixa primera part, arribant al descans amb un marcador advers de 16-7.

Van cometre massa errors i va fallar llançaments que a priori eren favorables per anotar algun gol més. En la segona part, però, l'equip va treballar de valent i amb les les ganes de l'equip de tirar endavant el partit va oferir el seu millor joc, que els va permetre guanyar la segona part per 10-15. De fet, el Sarrià va passar de perdre de 9 gols de diferència al descans a posar-se a només un gol del conjunt local al minut 50 de partit, encara amb 10 minuts per endavant.

Tot i apropar-se tant seriosament al marcador, els gironins van tornar a patir una esbrenzida local que va acabar per liquidar les seves opcions de guanyar el partit.

Malgrat l'esforç, derrota del Sarrià amb un resutat que només pot indicar que van pagar a un preu molt alt una primera part per oblidar.

L'AUGI Sarrià queda classificat a la quarta posició de la Primera Divisió Estatal amb 27 punts, a dos punts del líder, el Granollers. El proper rival del conjunt gironí serà el Sant Quirze.