La gran reacció de l'Spar Citylift Girona a la segona meitat, s'ha arribat a posar a només tres punts a dos minuts per acabar (60-57), no li reportat cap premi a l'Spar Citylift Girona que ha acabat perdent la primera semfinal de le la Copa de la Reina contra el Perfumerías Avenida (68-60) a Sant Sebastià. La remòra de la fluixa pirmera part, l'equip ha arribat a perdre de 14 punts a l'inici del tercer quart, i els quinze tirs lliures fallats han acabant pesant massa en contra de l'Uni tot i la brillant segona meitat de Chrissy Givens, màxima anotadora del partit amb 19 punts.

L'Uni ha entrat amb mal peu al partit per culpa del pobre encert ofensiu (14-2), però l'entrada de Lucas i Coulibaly i l'agressivitat de Givens han permès millorar la situació al final del primer quart. En el segon, però, el Perfumerías Avenida no ha deixat córrer a l'equip de MIguel Ángel Ortega se li ha fet de nit en atac estàtic: només dues cistelles en joc i un munt de tirs lliures fallats (30-19).

Després del descans, Perfumería Avenida ha arribat a tenir una màxima diferènica de 14 punts (35-21 amb un triple de Leo Rodríguez), però una sensacional Chrissy Givens ha tirat del carro de l'Uni a les dues parts de la pista. Amb un bàsquet més ràpid, amb pocs atacs en cinc contra cinc, l'equip gironí s'ha trobat més còmode i, al final, l'aparació en atac d'unes fins llavors desencertades Jordana i Kuktiene ha acabat per igualar el partit (60-57 amb un triple de la lituana). El partit, i el bitllet per a la final, s'ha acabat decidint en un frec a frec on els rebots ofensius i els tirs lliures de Sílvia Domínguez han resultat claus.

Perfumerías Avenida: Domínguez (15), Marginean (11), Gemelos (2), Ndour (8), Gidden (13) - cinc inicial- Rodríguez (12), Kobryn (1), Vitola (4) i Beard (2).

Spar Citylift Girona: Jordana (7), Knezevic (4), Givens (19), Kuktien (5), Pikciute -cinc incial- Mingo (2), Spanou (8), Coulibaly (3) i Lucas (12)

Parcials: 16-13, 30-19 (descans), 48-39 i 68-60 (final).

Àrbitres: Terreros i Hurtado.