Al Mini Estadi, tampoc. L'Olot va perdre davant un Barça B que va aprofitar dues errades defensives del seu rival per marcar dos gols, un a l'inici i un altre al final del partit, i emportar-se així la victòria. L'equip que dirigeix Rodri va tornar a fallar les seves ocasions i es troben en una situació delicada que han de començar a capgirar el proper diumenge, a casa, davant el Badalona.

El duel va arrencar elèctric i va tenir un primer quart d'hora de joc d'allò més entretingut. Tots dos equips van gaudir de les seves millors ocasions. Marcel, als 7 minuts, va enviar un xut des de la frontal de l'àrea a la xarxa lateral de la porteria defensada per Ortolà. Només dos minuts després, era Diego el que gaudia de l'oportunitat més clara. La seva rematada a centrada de Marcel i sense oposició sortia a pocs centímetres.

La resposta del Barça no va fer-se esperar i va ser letal. Al minut 11, Blázquez va perdre una pilota en defensa que va aprofitar Salva Chamorro per deixar sol Kaptoum davant Wilfred. El porter andalús no va poder fer res per evitar el primer gol del partit (1-0). A partir d'aquell moment, el Barça B va arribar amb molt perill a la porteria de Wilfred i Perea, l'exjugador olotí, va enviar una pilota al pal.

Els de la Garrotxa, però, es van acomodar sobre el terreny de joc i igualaven de nou la balança després d'uns moments de ?desen?cert. La possessió estava molt repartida i les ocasions ja no arribaven amb tanta facilitat. ?Luis?mi, amb un xut llunyà, va posar a prova a Ortolà però no va ser suficient per sorprendre'l.

A la represa, el partit va baixar pel que fa al ritme però no en intensitat. El joc va ser més travat i les ocasions van arribar amb comptagotes. El partit anava avançant i el Barça tenia més la pilota per un Olot que va esperar a l'últim quart d'hora del partit per fer un pas endavant a la recerca de l'empat. Xemi, pel Barça B, va tenir una de les ocasions més clares de la segona meitat, però quan ho tenia tot a favor per afusellar Wilfred va arribar Jose, i va llançar-se a terra per evitar que el xut agafés porteria.

Al minut 82, novament Marcel Serramitja va tenir a les seves botes l'oportunitat per empatar el partit. Va aconseguir fer un gran control dins l'àrea, es va regirar lliure de marca i va xutar a les mans d'Ortolà.

Sense forces i sense alternatives en atac per les lesions de Sergio Ortiz, Gato, Uri Santos i Musa, l'Olot ja no va tenir pràcticament cap opció per posar en dubte el marcador. Va ser el conjunt ?blaugrana el que va sentenciar quan el duel ja moria. Cámara, ja en el temps de descompte, va aprofitar una errada en la sortida de Wilfred per sentenciar el partit a porteria buida. L'Olot, que encadena nou jornades sense conèixer la victòria, és a l'espera dels resultats ?d'avui per saber si cau en descens.