Fa poc més d'una setmana pensar que el Conquero guanyaria la Copa era encara més improbable que creure que el Perfumerías Avenida deixaria escapar el títol. I encara menys contra un equip que no fos l'Spar Citylift Girona. Els problemes econòmics de l'equip andalús, que havien provocat l'amenaça de les jugadores del Conquero de no jugar a Sant Sebastià, han quedat aparcats aquesta cap de setmana i, sobretot, ahir al matí en un partit on l'equip de Gabi Carrasco no va deixar jugar còmode en cap moment el Perfumerías. Un cop més, Alberto Miranda i el Salamanca va tornar a fallar en un moment clau i, per exemple, només va passar-se quatre minuts sense anotar en el darrer quart quan el partit encara estava igualat (48-49). El Conquero ho va aprofitar per fer un parcial de 0-7 que seria determinant en el relat de la victòria final de les andaluses (52-60).

Maria Pina va ser la gran protagonista d'aquest decisiu parcial i, amb 16 punts, l'aler va ser una de les millors del Conquero juntament amb Peters, Caldwell (que va mantenir un gran duel interior amb Ndour 15 rebots contra 19) i la nigeriana Adora Elonu, que va acabar la MVP de la Copa. Curiosament, Elonu no va jugar el partit de lliga de fa dues setmanes del Conquero a Zamora perquè estava farta dels impagaments i volia deixar el club.