El Figueres va caure en la seva visita a la Bòbila, davant el Gavà, en un partit en què va mostrar més bona imatge que no pas el cap de setmana passat, quan tot i posar-hi poc futbol va guanyar el Morell (0-1). Amb tot, ahir el gol figuerenc no va arribar, sí en canvi el local, i va condemnar els de Vílchez a la derrota. Al Figueres li va costar ?gai?rebé mitja hora assentar-se al terreny de joc. Les males condicions del camp tampoc afavorien l'estil de toc dels de Vílchez que, ben ordenats en defensa, deixaven la iniciativa al conjunt local. Al minut 25 Quimo va haver de deixar el terreny de joc per molèsties musculars, i va cedir el lloc a Chicho. A manca d'un quart d'hora per al final, el Figueres es va decidir a agafar el timó del partit, fent un pas endavant al mig del camp i començant a enviar pilotes cap amunt, on Adrià Casanova i Moha intentaven lluitar amb la defensa local per acostar-se a porteria.

Amb tot, les millors ocasions de la primera van arribar als darrers minuts, ambdues de falta directa a la frontal. Primer va llançar el Gavà i va aturar Prunés i, en el xut dels figuerencs la pilota es va estavellar a la tanca.

A la represa el Figueres va seguir amb el domini i la pressió, amb un Gavà que confiava en la seva velocitat a la contra i, una pèrdua dels empordanesos al minut 67 va propiciar una contra que Roger va culminar fent pujar l'únic gol del partit al marcador.

A partir d'aquí el Gavà, conservador, es va limitar a aguantar els intents del Figueres per sumar, i va tornar estèrils els intents dels de Vílchez.