Els Carnestoltes van marxar satisfets a la mitja part perquè el Palamós guanyava 2-0, però a la represa la pel·lícula va canviar radicalment. L'escenari es presentava immillorable per aconseguir la segona victòria a casa, però ni amb un 2-0 favorable va poder ser.

Els números a casa ja comencen a ser preocupants: una victòria, nou empats i dues derrotes, que es tradueixen en 12 punts de 41 possibles com a locals. En el primer dels tres partits seguits a l'Estadi, ara toca el Vilafranca (quart a la taula) i després el Figueres, els de Mármol necessitaven donar un cop de puny damunt la taula per esvair els fantasmes, però amb el 2-2 d'ahir aquests encara augmenten més.

En un mal partit dels palamosins, a la segona meitat els tarragonins van ser superiors i, davant la nul·la oposició i poder ofensiu dels locals, els de Rubio van dominar i disposar de més ocasions que els gironins.

El davanter Guiu, amb un doblet, va donar un cop moral a un Palamós que no troba la tecla a casa, on ja fa més de tres mesos que no guanya.

Dos gols en una fluixa primera meitat, el primer dels quals una falta transformada per Del Moral, protestada pels visitants, que demanaven fora de joc (m. 36), i un altre de Coro després d'aprofitar una centrada de Moha (m. 41), van situar un 2-0 esperançador. La parròquia local marxava satisfeta al descans, però no sabia el malson que l'esperava a la segona meitat.

L'Ascó va aprofitar l'apatia del Palamós i, unit a la por de la ?malas?trugança que els persegueix a casa, els tarragonins s'ho van creure i van pressionar fins a aconseguir un 2-2 que deixava un sabor de victòria als visitants i un regust amarg de derrota als de Mármol.