Les jugadores de l'Spar Citylift Girona ha començat el partit coneixent que necessitaven una autèntica proesa per accedir als quarts de final de l'Eurocup en un partit que havia començat dues hores abans. El Castors Braine havia guanyat a Orenburg i, per tant, per acabar sisenes l'Uni havia de guanyar de més de dinou punts a la pista francesa.

Tot i això, l'Uni ha començat molt fort guanyant el parcial del primer quart (8-13) i arribant a tenir una màxima diferència de set punts a mitjans del segon (12-19). Amb un arbitratge molt permissiu amb les faltes, el partit s'ha mantingut igualat fins passat el minut 30 (39-34) quan el desgast, amb Spanou de baixa per un esquinç al turmell Ortega només ha fet servir set jugadores, i l'empenta del Bourges han acabat provocant que l'Spar Citylift Girona tirés la tovallola. El darrer quart s'ha solucionat amb un parcial de 29-13 i el partit ha acabat amb un exagerat resultat final de 68-47.

L'Spar Citylift Girona tanca la seva primera participació en l'Eurolliga amb quatre victòries, totes jugant de local a Fontajau, i 10 derrotes.