El Citytlift Girona CH disputarà aquest migdia (12.30) la gran final de la copa Princesa contra el Barça B després de superar amb autoritat el Mieres, l'equip amfitrió. Els homes de Ramon Benito van dominar en tot moment el partit, tot i que en alguns moments de la primera part el Moodo Mieres, va pressionar de valent. Amb un Pelicano inspiradíssim els gironins van acarnissar-se amb els asturians que no van tenir res a fer. Raúl Pelicano amb 6 gols van fer evident la superioritat del Girona. Només a l'inici del partit i amb l'afició bolcada a favor dels asturians, va haver-hi certa emoció, però de seguida es va veure que el partit es decantaria fàcilment pels visitants.

Més difícil ho tindran els gironins aquest migdia contra el FC Barcelona Lassa B amb qui disputaran, una final a partir de les 12:30, que de ben segur serà molt més complicada que les semifinals disputades ahir contra el Mieres. El filial blaugrana es va classificar just abans del partit del Girona, superant l'Alcobendas en un partit emocionant i disputat que va acabar amb victòria blaugrana per 2 a 3 a la pròrroga. Els catalans es van imposar gràcies a una gran actuació del porter i de Marc Palazón que va marcar dos dels tres gols del conjunt blaugrana.