El Farners va aconseguir una important victòria davant el Girona B, un rival directe per la permanència, i encadena quatre partits consecutius sense conèixer la derrota, en què ha aconseguit 10 punts dels últims 12 en joc. El conjunt blanc i vermell va començar amb força i es va avançar al marcador gràcies a un gol de Gelmà. Els de Miquel Muñoz però, van refer-se i van aconseguir remuntar el partit momentàniament gràcies a un gol de Moha i un altre de Marc Vilà.

Només començar la segona part, badada defensiva local que va aprofitar el bigolejador Gelmà per empatar però poc després i a la sortida d'un córner, Laure va anotar el 3 a 2 definitiu al marcador.

A partir del tercer gol colomenc, el conjunt local no va patir en excés davant un rival precipitat i amb ansietat per aconseguir uns punts més que vitals.

Al final, justa victòria per a un Farners que tot i això encara podria acabar la jornada en zona de descens. El que no aixeca cap és el ?Girona B, que amb 20 punts, és tercer per la cua i no va poder continuïtat a la victòria del cap de setmana ?passat a casa davant l'Andorra (3-0).