Un gol de l´uruguaià Edinson Cavani quatre minuts després d´ingressar a la gespa va col·locar el París Saint-Germain amb avantatge en l´eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea (2-1), que es resoldrà a Stamford Bridge. Cavani, que sembla haver perdut el suport del seu tècnic, va aprofitar una excel·lent passada de l´argentí Ángel di María per superar Thibaut Courtois i col·locar amb avantatge els francesos, més dominadors al camp.

El resultat suposa, a més, la primera derrota del Chelsea des que l´holandès Guus Hiddink va substituir a la banqueta José Mourinho. Però els anglesos ja saben el que és remuntar un resultat negatiu contra el PSG al seu estadi, cosa que van fer fa dos anys en quarts de final. L´any passat van ser els gals qui en vuitens van aconseguir superar l´eliminatòria.

En l´altre partit de vuitens de final d´ahir, el Benfica es va imposar al Zenit per 1-0 en l´últim minut del partit amb un gol del brasiler Jonas que va fer justícia als mèrits fets per l´equip portuguès, al qual li va costar trencar l´espessa trama defensiva que va presentar el conjunt rus.