El portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va ssegurar ahir al vespre, en la roda de premsa prèvia al partit d'avui contra el Roma, que sap per què Leo Messi va llançar el penal davant el Celta de manera indirecta, amb una passada a Luis Suárez, encara que no va voler fer-ho públic. Cristiano, a més a més, va llançar un missatge al trident del Barcelona assegurant que els seus «dinars, petonets i ?abraçadetes no valen per res» al terreny de joc. «Jo sé per què Leo ha fet això. No puc dir més. Pensa el que vulguis ara», va respondre Cristiano quan va ser preguntat pel penal. Amb aquest gol Luis Suárez amplia diferències en el pols de golejadors a la Lliga amb el portuguès del Reial Madrid a banda de retre homenatge a Johan Cruyff.

El davanter del Madrid també va ser preguntat sobre l'amistat del trident blaugrana Messi-Suárez-Neymar en comparació a la seva relació amb Bale i Benzema. «Jo a Manchester vaig guanyar la Champions i no parlava amb Scholes, Giggs ni Ferdinand. Parlàvem dins del camp, teníem un equip fantàstic, només ens dèiem bon dia», va respondre quan va ser preguntat si hi ha més amistat en el trident blaugrana que al madridista. «No he de sopar amb Benzema o Bale a casa meva. El més important és al camp, i ser bons companys. L'important és fer que l'equip guanyi».

Cristiano, a més a més, va acabar abandonant la sala de premsa quan un periodista del diari As va recordar-li la seva sequera golejadora fora de casa. El portu?guès no marca lluny del Bernabéu des de novembre. «Diga'm un jugador del Madrid que hagi fet més gols que jo fora de casa des de la meva arribada», el va reptar el jugador blanc. El redactor es va quedar sense resposta i, en veure-ho, Ronaldo es va aixecar i se'n va anar, donant-li les gràcies i recordant que era ell el màxim realitzador de l'equip fora de casa en tots aquests anys.