Per a l'entrenador del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, el seu equip està on vol en aquests moments però va advertir que res està tancat perquè «en les últimes jornades els equips necessitats solen perdre pocs punts».

Satisfet per la victòria i el joc del seu equip, el tècnic asturià es va referir una vegada més a Leo Messi, que amb els seus dos gols va encarrilar el triomf. «Comptar amb ell és un privilegi sigui qui sigui el rival», va indicar, donant per bo que «hem pogut tancar l'Sporting i controlar bé el rival».

Per al tècnic blaugrana, el gol dels asturians que representava l'1-1 ha arribat «en una gran contra, ha sigut mèrit seu». Després, segons ell, el tercer gol, obra de Luis Suárez «ha tancat el partit».

L'uruguaià va marcar poc després d'errar un altre penal, el sisè que desaprofita el Barça a la Lliga. «Caldrà treballar el tema dels penals», va reconèixer Luis Enrique, que tot i això va assegurar que no li preocupava «en el més mínim» la fluixa estadística de l'equip en aquest aspecte. El tècnic blaugrana va expressar el seu desig perquè l'Sporting aconsegueixi la permanència.

Abelardo

L'entrenador de l'Sporting, Abelardo Fernández, va sortir satisfet del rendiment del seu equip davant un rival que «té jugadors que guanyen el que és tot el pressupost del nostre club».

Abelardo va definir el partit com de «domini del Barcelona tot i els nostres intents de defensar amb les línies molt juntes per evitar que trobessin buits. Crec que tot l'equip ha fet un bon partit dins les nostres possibilitats, hem estat sempre dins del partit, i això em fa estar content».