El Reial Madrid es va imposar anit al camp del Roma (0-2) en l'anada dels vuitens de final de Lliga Campions, gràcies a dos bons gols en la segona part de Cristiano Ronaldo i de Jesé Rodríguez. L'eliminatòria, si és que encara no està sentenciada, sí que ha quedat perfectament encarrilada.

L'equip de Zinedine Zidane, que va debutar en la màxima competició continental com a primer tècnic madridista, va prendre el comandament de la pilota des del començament, davant d'un Roma molt tancat al darrere. El conjunt blanc va intentar moure molt la pilota i va donar un primer avís amb una falta directa de Ronaldo, que va acabar fora (m. 7).

Amb el pas dels minuts, el Madrid va perdre encert en la creació del joc i els romans van aconseguir acostar-se a la porteria rival aprofitant la velocitat de l'egipci Mohammed Salah i de Stephan El Shaarawy. Precisament el nou fitxatge del conjunt italià va crear la primera ocasió per al Roma, amb una rematada fora després d'una combinació amb l'exsevillita Diego Perotti (m. 17).

No obstant això, el conjunt blanc va prendre més la iniciativa però li va costar trobar espais davant una defensa romana molt atenta. L'oportunitat més clara de la primera meitat va ser per a Marcelo (m. 33), titular després de superar la seva lesió, que va rematar de volea des de la cantonada de l'àrea de penal fregant un gran gol.

El Reial Madrid va sortir amb més intensitat en la segona meitat i va aconseguir avançar-se gràcies a un gran gol de Cristiano Ronaldo (m. 57), que va controlar una passada al buit de Marcelo a la banda esquerra, va regatejar Florenzi i va batre el porter amb un potent cop de dreta, anotant el seu dotzè gol en els set partits de Lliga Campions disputats i acabant amb qualsevol polèmica sobre la seva sequera fora del Bernabéu.

Després del gol rebut i alguns minuts de confusió, el Roma va apujar la seva pressió i va crear unes bones oportunitats ofensives amb Salah, que va pressionar molt a la banda esquerra, i amb el francès William Vainqueur, que ho va intentar amb un remat des de fora de l'àrea, però va ser el Madrid, amb Jesé, qui va sentenciar amb el 0-2.