L'Uni ha presentat aquest matí Xavi Fernandez com a nou entrenador de l'equip en substitució del destituït Miguel Àngel Ortega. Fernandez ha acceptat el càrrec, únicament fins a final de curs, i veu el repte com "l'última oportunitat per no llençar la temporada. Per a Fernandez, la campanya "no estava sent dolenta" i Ortega ha deixat coses bones com "la mentalitat o la tasca defensiva".

Segons el nou tècnic, l'objectiu no ha de ser revalidar el títol ni tampoc obsessionar-se amb arribar a la final de la Lliga. "Ser-hi ha de ser una il·lusió i un somni perquè, a diferència de Salamanca, nosaltres , com tampoc Conquero i Mann Filter, no tenim les eines. Toquem de peus a terra".

Fernandez ha manifestat obertament que té un perfil "totalment diferent" al d'Ortega. "La seva manera de veure el bàsquet no és la meva. El canvi pot venir en la filosofia de joc. No es pot guanyar sense defensar però intentaré donar més llibertat en atac" ha dut.

De la sev banda, el director esportiu Pere Puig ha justificat el relleu a la banqueta argumentant que no veia l'equip "amb l convicció de lluitar per tot en aquest tram final de temporada". Puig considera que la derrota contra el Bembibre va confirmar que la benzina "s'havia acabat" i va acabr dencendre "les alarmes". Puig no ha descartat fer alguna incorporació abans del tancament del mercat, la qual cosa suposaria donar una baixa. On hi haurà canvis segur és al cos tècnic on Fernandez incorporarà algú de la seva confiança. El primer entrenament del nou tècnic serà dilluns al matí.